КОНВЕЄР ДЛЯ РУЧНОГО ОБРОБІТКУ ЧАСНИКУ
Завод-виробник - JJ Broch, Іспанія

КОНВЕЄР ДЛЯ РУЧНОГО ОБРОБІТКУ ЧАСНИКУ


Стандартна комплектація:
Додаткова комплектація:
  • лента для виходу обробленого продукту, готового для фасування та упаковки;
  • лента для виходу неякісного продукту;
  • кругова лента-транспортер для подачі;
  • нижня лента для відходів;
  • подвійна витяжка;
  • щітка для очистки.
  • великий прийомний бункер з електровібрацією ALIM-BV.

Модель Ширина, см Довжина, см Висота, см
MEMA-6 110 700 270

Після овочесховища виносять часник на 1-2 дня в звичайне приміщення (часник поступово набирає кімнатну температуру і стає придатним для ручного обробітку, не  дуже холодним).

Часник подається на конвеєр за допомогою прийомного бункеру-підйомнику:
КОНВЕЄР ДЛЯ РУЧНОГО ОБРОБІТКУ ЧАСНИКУ
     1 – прийомний бункер-підйомник;
     5 – конвеєр для ручного обробітку.

На агрегат подається часник, за столом конвеєру стоїть 8-10 операторів, які обрізають секаторами стержень часнику та коріння і далі часник по ленті проходить щітку для очистки та виходить готовим для фасування та упаковки.

Конвеєр купують ті підприємства, які вирощують часник в об’ємах від 50-60 га. При вирощуванні часнику до 30 га часник обробляють повністю вручну без застосування цієї машини.

За замовленням клієнта можна поставити конвеєр MEMA-12 - 12-тиметровий, на якому можуть одночасно працювати 12-14 операторів.

 
© ПВП "ОАЗИС" 2011