КОНВЕЄР ДЛЯ РУЧНОГО ОБРОБІТКУ ЧАСНИКУ
Завод-виробник - JJ Broch, Іспанія
Стандартна комплектація: |
Додаткова комплектація: |
- лента для виходу обробленого продукту, готового для фасування та упаковки;
- лента для виходу неякісного продукту;
- кругова лента-транспортер для подачі;
- нижня лента для відходів;
- подвійна витяжка;
- щітка для очистки.
|
- великий прийомний бункер з електровібрацією ALIM-BV.
|
Модель |
Ширина, см |
Довжина, см |
Висота, см |
MEMA-6 |
110 |
700 |
270 |
Після овочесховища виносять часник на 1-2 дня в звичайне приміщення (часник поступово набирає кімнатну температуру і стає придатним для ручного обробітку, не дуже холодним).
Часник подається на конвеєр за допомогою прийомного бункеру-підйомнику:
1 – прийомний бункер-підйомник;
5 – конвеєр для ручного обробітку.
На агрегат подається часник, за столом конвеєру стоїть 8-10 операторів, які обрізають секаторами стержень часнику та коріння і далі часник по ленті проходить щітку для очистки та виходить готовим для фасування та упаковки.
Конвеєр купують ті підприємства, які вирощують часник в об’ємах від 50-60 га. При вирощуванні часнику до 30 га часник обробляють повністю вручну без застосування цієї машини.
За замовленням клієнта можна поставити конвеєр MEMA-12 - 12-тиметровий, на якому можуть одночасно працювати 12-14 операторів.
|